
بومگردی فرصت جذب گردشگران را فراهم میکند
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی تاکید کرد:بومگردی با احیای بناهای تاریخی قدیمی و نیز تکیه بر فرهنگ و اصالت منطقه و نیز تولید یا فروش صنایعدستی و هنرهای سنتی مناطق بومی کشور فرصت جذب گردشگران و تجربیات جدید را ایجاد میکند.
بهگزارش هومسا،هادی شاهوردی روز یکشنبه ۱ خردادماه در این دیدار گفت:یکی از اصلیترین اولویتها که همزمان با تقویت ابعاد کیفی اقامتگاههای بومگردی به آن پرداخته خواهد شد، موضوع امهال پرداخت تسهیلات کرونا و جلب حمایتهای مالی و پشتیبانی مورد نیاز در این حوزه است تا صنعت گردشگری استان که در ایام کرونا دچار ضررها و زیانهای فراوانی شده است مجدد پویا و فعال به مسیر خود ادامه دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی افزود:اقامتگاههای بومگردی بهعنوان یکی از مهمترین تأسیسات گردشگری با دارا بودن استعداد ذاتی در راستای معرفی و انعکاس فرهنگ، هنر،تاریخ و اصالت فرهنگی به گردشگران از جایگاه مهمی برخوردار است.
شاهوردی ادامه داد:اقامتگاههای بومگردی هر سه حوزه تخصصی یعنی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را با خود به همراه دارند،بهگونهای که بومگردی با احیای بناهای تاریخی قدیمی و نیز تکیه بر فرهنگ و اصالت منطقه و نیز تولید یا فروش صنایعدستی و هنرهای سنتی مناطق بومی کشور فرصت جذب گردشگران و تجربیات جدید را ایجاد میکند.
وی گفت:با توجه به نقش و جایگاه مهم اقامتگاههای بوم گردی، آموزش مدیران و پرسنل شاغل در اقامتگاهها جامعه محلی باید در اولویت قرار گیرد.
شاهوردی بیان کرد:مهمترین موضوع در اقامتگاههای بومگردی تقویت ابعاد کیفی، بالا بردن سطح کیفیت خدمات ارائه شده و فرآیند استانداردسازی است و نباید توسعه اقامتگاههای استان بیملاحظه و بدون در نظر گرفتن استانداردها باشد.»
شاهوردی ادامه داد:اعضای هیات مدیره انجمن حرفهای اقامتگاههای بومگردی باید با اداره کل تعامل خوب و فعال داشته باشند و با برگزاری جلسهها و نشستهای تخصصی نقاط قوت و ضعف بومگردی ها را احصا و در راستای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف اقدام کنند.
در این جلسه هرکدام از اعضای هیات مدیره انجمن حرفهای اقامتگاههای بوم گردی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
انتهای خبر