اخبار

برگزاری اولین جلسه میز گردشگری خوراک در استان گلستان

اولین جلسه میز گردشگری خوراک در استان گلستان برگزار می‌شود.

به‌گزارش هومسا، یاسر قندهاری، معاون گردشگری استان گلستان در نشست روز گذشته، یکشنبه ۲۳ مردادماه درباره برگزاری اولین جلسه میز گردشگری خوراک در استان گلستان، گفت: پیرو تشکیل فدراسیون‌های گردشگری در سطح وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، میزها و کمیته‌های تخصصی گردشگری در سطح استان‌ها تشکیل می‌شوند و در گام اول استان‌های گلستان و یزد به‌عنوان پایلوت در این حوزه فعالیت می‌کنند.

فهرست مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) پنهان

اهداف تشکیل میزهای گردشگری

وی در ادامه اهدف تشکیل میزهای گردشگری را بحث و تبادل‌نظر در مورد داشته‌ها و ظرفیت‌های مختلف گردشگری استان گلستان اعم از طبیعی، تاریخی، فرهنگی، خوراک، ورزشی، سلامت، اقوام و… عنوان کرد و گفت: میزهای تخصصی با عضویت افراد مرتبط از بخش‌های دولتی و خصوصی تشکیل می‌شوند و به‌صورت تخصصی بر اساس عنوان تشکیل میز، ظرفیت‌ها، داشته‌ها، آسیب‌ها، نقاط قوت و ضعف استان در آن بخش بررسی و پیشنهادهای مختلف ارائه می‌شود.

گردشگری خوراک

قندهاری همچنین بیان کرد: در این جلسه نیز اعضای میز گردشگری خوراک، پیشنهادهای مختلفی را مطرح کردند و مقرر شد در جلسات مستمر ماهانه برای اجرا و تصمیم‌گیری در ارتباط با این موضوعات و دیگر موضوعات پیشنهادی برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

تولید محتوا از ظرفیت‌های غذایی استان در رستوران‌ها و واحدهای سنتی، برگزاری جشنواره‌های مختلف غذا و خوراک، دعوت از بلاگرهای غذا به‌منظور معرفی غذاهای استان، حضور در جشنواره‌های مختلف مرتبط برای معرفی ظرفیت غذا و خوراک استان،  تهیه منوهای غذایی استان به زبان‌های خارجی در رستوران‌ها و واحدهای سنتی در راستای استفاده گردشگران خارجی از جمله مواردی بود که توسط اعضای حاضر در این نشست مطرح شد.

گردشگری خوراک؛ وعده خوشمزه صنعت گردشگری

تنوع غذایی در میان اقوام و ملل مختلف ،وابستگی و تناسب میان دومولفه فرهنگ و ذائقه غذایی در جوامع، اهمیت غذا به عنوان یک جاذبه گردشگری دوچندان می‌کند؛ به گونه‌ای که اکنون موضوع گردشگری خوراک به سرفصلی مهم در توسعه گردشگری تبدیل شده است. قطعا یکی از جاذبه‌های گردشگری شهرهای شمالی کشور غذاهایی همچون میرزا قاسمی یا کباب ترش است. گوشفیل و بیرانی اصفهان، کلم پلو شیراز یا قرابیه تبریز می‌تواند دل هر گردشگری را آب کند.

نان کروسان فرانسه، بورک یا باقلوای ترکی، پیتزا یا قهوه ایتالیا و شکلات سوییس به راحتی می‌تواند هزاران گردشگر را به سمت این کشور‌ها سرازیر کند. بنابراین گردشگری خوراک نه تنها در گردشگری داخلی بلکه در گردشگری خارجی نیز دارای اهمیت زیادی است و می‌طلبد دستگاه‌های مربوطه با برگزاری جشنواره‌های متنوع و معرفی غذاهای اقوام به توسعه گردشگری کشور کمک کنند.

انتهای خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا